Mat-lessen bestaan uit grondoefeningen die de basis van de Pilates methode vormen. 
Ze worden gegeven in groepjes van max. 12 personen om een optimale begeleiding te garanderen.

In deze lessen werken we met diverse niveaus, zodat een training te volgen is op een, individueel fysiek passend trainingsniveau. Bij twijfel over welk niveau passend is bij jouw individuele behoeften, overleg met een van onze trainers.

We werken in onze studio met de volgende niveau indeling

Mat Nieuw is bedoeld voor mensen zonder enige ervaring met de Pilates techniek, er wordt rustig begonnen en alle oefeningen worden grondig uitgelegd.

Mat niveau 1 is voor mensen die de basis oefeningen kennen en een minimum van 10 lessen hebben gevolgd. Er wordt wat meer op verdieping en tempo gewerkt.

Mat niveau 2 is voor diegenen die minimaal 1 jaar mat-les achter de rug hebben. Het programma wordt uitgebreider en moeilijker en het tempo ligt hoger.

Mat niveau 3 is bedoeld voor degenen die minimaal 3 jaar mat-les (of een equivalent aan privé-lessen) achter de rug hebben. De oefeningen zijn van een hoger niveau, er worden nieuwe oefeningen toegevoegd en het tempo ligt nog een beetje hoger.

Mat niveau 4 is het hoogste niveau in deze studio aanwezig. Veel oefeningen voor gevorderden worden gebruikt, waarbij een sterke fysieke ontwikkeling vereist is en overeenkomstig getraind wordt.

pilates studio pontanuspilates_nijmegen.html


Groepslessen

     “A body free from

           nervous tension and

fatigue is the ideal shelter

         provided by nature

   for housing a well

                 balanced mind,

           fully capable of

       successfully meeting all

the complex problems

            of modern living.

     

Joseph Pilates

Pilates Studio Pontanus

Pontanusstraat 45   6524 HC Nijmegen   t. 024 322 0614   m. 06 267 04 689   info@pilates-nijmegen.nl